Item type |
[ELS]紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) |
公開日 |
2017-02-16 |
タイトル |
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タイトル |
ジャワ島の発酵糖菓子 : ブルム |
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言語 |
ja |
タイトル |
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タイトル |
Fermented Sugar Cake in Java Island : Brem |
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言語 |
en |
言語 |
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言語 |
jpn |
資源タイプ |
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資源タイプ識別子 |
http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 |
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資源タイプ |
departmental bulletin paper |
雑誌書誌ID |
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収録物識別子タイプ |
NCID |
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収録物識別子 |
AN10474552 |
著者 |
小崎, 道雄
ja |
小崎, 道雄
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ja-Kana |
コザキ, ミチオ
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飯野, 久和
ja |
飯野, 久和
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ja-Kana |
イイノ, ヒサカズ
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クスワント, カプティ ラハユ
Kozaki, Michio
Iino, Hisakazu
Kuswanto, Kapti Rahayu
en |
Kuswanto, Kapti Rahayu
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著者所属(英) |
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en |
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Laboratory of Food biotechnology, Faculty of Agricultural technology, Gajah Mada University |
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内容記述タイプ |
Other |
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内容記述 |
資料 |
item_3_description_9 |
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内容記述タイプ |
Other |
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内容記述 |
Comment |
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内容記述タイプ |
Other |
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内容記述 |
Brem cake is a traditional fermented rice cake made from glutinous rice in east and central Java island, and eaten mainly as snack food. This cake divid into two types, one is Madium type (ash-yellow colour, sweet-sour flavour, small rectangle plate) another is Wonogiri type (white colour, solide sweet flavour, thin round block). Microorganisms concerning with fermentation was Saccharomycopsis spp. and Mucorales for degradation of rice starch. Saccharomyces is mainly concerned in alcohol fermentation. |
bibliographic_information |
ja : 昭和女子大学大学院生活機構研究科紀要
en : Bulletin of the Graduate School of Human Life Sciences, Showa Women's University
巻 6,
p. 101-106,
発行日 1997-03-31
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内容記述タイプ |
Other |
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内容記述 |
9 |
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内容記述タイプ |
Other |
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内容記述 |
KJ00004311121 |
item_3_source_id_19 |
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収録物識別子タイプ |
PISSN |
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収録物識別子 |
09182276 |