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B級グルメでまちおこし
https://shukutoku.repo.nii.ac.jp/records/1468
https://shukutoku.repo.nii.ac.jp/records/1468df1075da-80e6-4fa4-919f-d8f3e61ac0bc
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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![]() |
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Item type | [ELS]紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||||||||
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公開日 | 2018-02-09 | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | B級グルメでまちおこし | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | Local Development with B-class Gourmet Projects | |||||||||||
言語 | en | |||||||||||
言語 | ||||||||||||
言語 | jpn | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | まちおこし | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | 地産地消 | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | 旬 | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | 旨み | |||||||||||
キーワード | ||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||
主題 | 安価 | |||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||||
雑誌書誌ID | ||||||||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||||||||
収録物識別子 | AA11169031 | |||||||||||
論文名よみ | ||||||||||||
タイトル | Bキュウ グルメ デ マチオコシ | |||||||||||
著者 |
岩村, 沢也
× 岩村, 沢也
× Iwamura, Takuya
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著者所属(日) | ||||||||||||
値 | 淑徳大学国際コミュニケーション学部人間環境学科 | |||||||||||
記事種別(日) | ||||||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||||||
内容記述 | 研究ノート | |||||||||||
抄録(英) | ||||||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||||||
内容記述 | The sophomores and juniors who joined Prof. Iwamura's seminars in 2009 academic year focused case studies of local community development along with "B-Class gourmet" projects. Today in Japan, many local municipalities suffer from economic slowdowns and extinction of local industries. Therefore, they have begun to think of welcoming people from outside of their community by providing reasonable local gourmet food and meals so that they can activate their hometowns. There are many types of local gourmet courtesy. Students at seminars presented many cases of such and Prof. Iwamura summarizes their reports. | |||||||||||
書誌情報 |
国際経営・文化研究 en : Cross-cultural business and cultural studies 巻 14, 号 2, p. 95-103, 発行日 2010-03-01 |
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表示順 | ||||||||||||
内容記述タイプ | Other | |||||||||||
内容記述 | 11 | |||||||||||
ISSN | ||||||||||||
収録物識別子タイプ | ISSN | |||||||||||
収録物識別子 | 13431412 |
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Cite as
岩村, 沢也, Iwamura, Takuya, 2010, Local Development with B-class Gourmet Projects: 95–103 p.
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